KSB - pumpe, armature, sustavi za otpadne vode

Pumpe za otpadne vode, ventili i KSB sustavi ključni su za odgovorno zbrinjavanje otpadnih voda. KSB-ovi proizvodi za zbrinjavanje otpadnih voda u potpunosti su pouzdani.

KSB-ovo obimno iskustvo u inženjeringu otpadnih voda osigurava nesmetan rad u prijenosu industrijskih, gradskih i kućnih otpadnih voda. KSB-u je odgovoran pristup okolišu jednako važan kao i maksimalna učinkovitost, kvaliteta proizvoda i usluga. Primjer takvih principa su KSB-ovi provjereni sustavi pumpi za otpadne vode, ventili i sustavi koji se koriste u zbrinjavanju otpadnih voda i postrojenjima za proizvodnju bioplina. Pumpe, ventili i sustavi iz KSB-a pružaju sigurnost također i u kontroli poplava.

Optimalna rješenja za zbrinjavanje gradskih otpadnih voda

KSB nudi cjelovita rješenja za obradu otpadnih voda. Suvremene kanalizacijske pumpe, ventili i sustavi omogućavaju nesmetano odvijanje procesa zbrinjavanja otpadnih voda. 

Bilo da su potrebni u pojednim zgradama, industrijskim postrojenjima, udaljenim naseljima ili kućama u područjima zaštite od voda, KSB-ovi sustavi i koncepti uvijek pružaju optimalna rješenja. KSB-ovi proizvodi za otpadne vode nalaze sljedeće primjene: 

  • Otpadne vode/kanalizacija
  • Otpadne vode
  • Jedinice za podizanje kanalizacijskih voda
  • Jedinice za podizanje otpadnih voda
  • Oborinska voda
  • Stanice za podizanje oborinske vode


Pumpne stanice za otpadne vode
KSB nudi pumpne stanice za sve vrste otpadnih voda i kanalizacije, te sve operativne zadatke. Kao glavne ili posredne pumpne stanice obrađuju oborinske vode i domaće, industrijske i gradske otpadne vode. 

Sustav odvodnje pumpama
KSB-ov kanalizacijski sustav s pumpama omogućava udaljenim naseljima povezivanje na kanalizacijski sustav. 

Sustav Amajet za čišćenje cisterni za oborinske vode
KSB-ov sustav Amajet može se primijeniti uvijek kad je potrebno učinkovito očistiti cisterne i spremnike kanalizacije. 

AmaDS³ pumpna stanica za otpadnu vodu s odvajanjem krutih čestica
AmaDS3 pumpna stanica za otpadnu vodu s integriranim sustavom odvajanja krutih čestica radi pouzdano i sprječava začepljenja.

Rotori pumpi

Optimalna učinkovitost, nesmetan rad: KSB-ovi visokoučinkoviti pumpni rotori idealni su za sve vrste primjena u prijenosu otpadnih voda. 
Analiza privremenog protoka
Analiza privremenog protoka neophodna je za neometan rad pumpne stanice. KSB analizira promjene pritiska i nudi stručne savjete o rješenjima kontrole naglog naleta pritiska. 
Rehabilitacija pumpne stanice
KSB je stručnjak za rehabilitaciju pumpnih stanica za otpadne vode. Rehabilitacija je integralni dio KSB sistemskog inženjerstva. Od detaljnog planiranja do implementacije – KSB pruža pomoć na svim stupnjevima modernizacije pumpnih stanica. 
Pump_impellers_imgHelps software za izbor pumpi
Helps-ov softver za izbor pumpi savjetnicima daje alat posebno dizajniran i prikladan za izbor pumpi za otpadne vode suhe i mokre ugradnje 

ZATRAŽI PONUDU

Pošaljite nam upit i saznajte sve potrebne informacije