Kao pouzdan dobavljač sustava, KSB kupcima nudi stručno savjetovanje o prikladnim pumpama, armaturama i sustavima za vodu.

KSB nudi idealna rješenja za:

Vađenje vode:

KSB nudi inovativnu tehnologiju vađenja vode i upravljanja podzemnim vodama. Naši proizvodi pouzdano i učinkovito prenose vodu. 

Obradu vode:

KSB povezuje tehnički proces i pogodnosti za klijente s mnogo godina iskustva u obradi voda i kondicioniranju, kao i u desalinizaciji morske vode.
KSB-ove pumpe, ventili i sustavi zadovoljavaju sve priznate standarde.
Desalinizacija morske vode
KSB je priznat stručnjak za procese obrnute osmoze (RO) i nudi optimalna rješenja za procese MSF (multi stage flash) i MED (multiple effect distillation).

KSB-ove pumpe znače inovativnu tehnologiju i vrhunske rezultate u obradi vode. Energetski su učinkovite i smanjuju troškove radnog vijeka sustava u koji su instalirane. 
HGM-RO pumpa za visoki pritisak
Ekstremno robusna HGM-RO pumpa osigurava pouzdano pitku vodu iz sustava obrnute osmoze. Radi ekonomično čitavog radnog vijeka i postiže visoku učinkovitost. 
KSB Multitec-RO
Pumpe za visoki pritisak iz KSB-ove serije Multitec-RO znače vrhunsku pogonsku pouzdanost kao i male troškove energije i održavanja u procesima obrnute osmoze. 
SALINO® Pressure Center revolucionalizira desalinizaciju morske vode obrnutom osmozom. Ovo je prvi svjetski takav sustav. Četiri glavne komponente – pumpa visokog pritiska, uređaj za obnovu energije, pumpa za pojačavanje i električni motor – sve zamjenjuje jedna kompaktna jedinica.

Prijenos vode: KSB-ovi proizvodi koriste se u prijenosu vode diljem svijeta. Pumpe, armature i sustavi pomažu isušivanju područja sklonih poplavama, na primjer, ili stvaraju potrebni pritisak da se savladaju uzvisine.
KSB-ovi su proizvodi prikladni za slijedeće primjene u prijenosu vode:

  • Prijenos sirove vode
  • Povećanje pritiska
  • Distribuciju vode
  • Navodnjavanje i navodnjavanje prskanjem
  • Kontrolu poplava
  • Pumpne stanice u polderima
  • Isušivanje
  • Sustavi i rehabilitacija

 

Omega i RDLO pumpe s spiralnim kućištem – pouzdan rad uz niske troškove radnog vijeka KSB-ove aksijalno razdijeljene, jednostupanjske Omega i RDLO pumpe s spiralnim kućištem znače vrhunske rezultate u prijenosu vode. Omega pumpe i RDLO pumpe široko su primjenjive i omogućuju maksimalnu uštedu energije. Multitec iz KSB-a – široko primjenjiva pumpa visokog pritiska s niskim NPSH vrijednostima Multitec je pumpa široke primjenjivosti u širokom rasponu KSB proizvoda. Pumpe su idealne za rad s raznim tekućinama zbog širokog izbora dostupnih materijala i dizajna. KSB-ovi hidraulični sustavi za goleme i snažne betonske pumpe s spiralnim kućištem BEVERON pumpa je rezultat bliske suradnje između KSB-a i tvrtke Bosman Watermanagement. Ova je betonska pumpa idealna za protok od 4 do 30 kubičnih metara u sekundi. Energetski učinkovite i pouzdane: nove Movitec pumpe visokog pritiska KSB je uspješno povećao već visoku učinkovitost svojih Movitec pumpi za visoki pritisak. Nove pumpe imaju optimizirane hidraulične sustave, visoko učinkovite IE2 motore i sustave varijabilne brzine PumpDrive.

ZATRAŽI PONUDU

Pošaljite nam upit i saznajte sve potrebne informacije