CNM & CO d.o.o. - ukratko o nama

CNM&CO. d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1994. godine. Sjedište tvrtke je u Jurdanima, RUŽIĆI 1/A (Općina Matulji).

Utemeljen na znanjima i iskustvu osnivača CNM je kroz kontinuiran i dugogodišnji rad, ostvario rast i razvoj,kao i stekao povjerenje svojih poslovnih partnera, kako domaćih tako i inozemnih, te postao vodećim regionalnim veletrgovcem vodovodnim materijalima (cijevi, fazonski komadi, armature, kanalska, armatura, pumpe i dr.), kanalizacijskim materijalima (cijevi, revizijska okna i slivnici, opremom (vozila za odvoz smeća, posude za prikupljanje otpada i dr.) u Primorsko-Goranskoj i Istarskoj županiji.

Kontinuirani rad usmjeren zadovoljstvu kupca, kao krajnjeg korisnika, te stjecanje međusobnog povjerenja između kupca i nas, kao i potrebna stručna znanja i stalno usavršavanje učinili su CNM nezaobilaznim partnerom, kako krajnjim kupcima, tako i samim proizvođačima u izgradnji infrastrukturalnih objekata.

Prepoznajući daljnje potrebe svojih kupaca, tvrtka 2008. iz centra Rijeke seli u vlastiti novoizgrađeni poslovno-prodajni prostor s upravnom zgradom, zatvorenim i otvorenim skladištem, kako bi svojim kupcima omogućila bržu i kvalitetniju isporuku navedenih materijala, te kako bi postigla kontinuitet poslovanja i poboljšala vlastitu konkurentnost na tržištu.

Usporedo s izgradnjom navedenog novog i modernog poslovno-prodajnog prostora, tvrtka je u poslovanje uvela ISO-9001 sustav upravljanja kvalitetom podižući vlastite standarde na jedan viši nivo.

Naši partneri – koje mi zastupamo i prezentiramo na tržištu redom su poznata i priznata poduzeća, koja su većinom proizvodni lideri u svojim granama djelatnosti i u svojim državama i regijama, te njihov popis možete pogledati pod linkom zastupstva, što također dovoljno govori i o nama.

Među našim najznačajnijim kupcima dominiraju komunalna i vodoopskrbna poduzeća s područja cijele Republike Hrvatske, a posebno iz naše regije, kao i većina građevinskih i instalaterskih tvrtki koje su uključene u izgradnju infrastrukturnih mreža, najznačajnije možete pogledati pod linkom referenc lista.

Smatramo da smo dosadašnjim radom i djelovanjem opravdali povjerenje svojih kupaca, koje nastojimo dodatno poboljšati, ulažući u stručnost i znanje svojih djelatnika, te u investicije na području poboljšanja vlastite konkurentnosti.

Samo radeći zajedno dan za danom jedni s drugima, možemo postati još bolji i uspješniji!

Vaš tim-pravi tim CNM&CO. d.o.o.

ZATRAŽI PONUDU

Pošaljite nam upit i saznajte sve potrebne informacije